Hlavní stránka TISKOVÉ ZPRÁVY DĚTI, MLÁDEŽ, VOLNÝ ČAS 2011

DĚTI, MLÁDEŽ, VOLNÝ ČAS 2011

Vratimov – 13.září 2011 - Ve čtvrtek 15. září 2011 od 15,00 hod proběhne v okolí Kulturního střediska Vratimov tradiční náborová akce s názvem Děti, mládež, volný čas.
Hlavním posláním akce je nabídka volnočasových aktivit dětem ve Vratimově a blízkém okolí. Hlavní organizátor akce je Dům dětí a mládeže Vratimov, svůj prostor dostanou také další organizace na území města, které pracují s dětmi a mládeží, jako např.: Tělovýchovná jednota Sokol Vratimov, Základní umělecká škola Vratimov a Sbor dobrovolných hasičů Vratimov.
Centrum dětské komunikace Vratimov při Domě dětí a mládeže Vratimov, které organizuje zájmové kroužky s mediální náplní si připravilo pro děti a mládež novou nabídku. Mimo jiné rozjíždí dětské internetové Rádio Barák, jehož první živé vysílání bude právě z akce Děti, mládež, volný čas.
Celým zábavným odpolednem Vás bude provázet a humorným slovem veselit náš mladý, zábavný moderátor David Tobiasz, kterého můžete znát z vysílání pořadu ČT – Sabotáž.
Více informací o Domě dětí a mládeže Vratimov a projektu Centrum dětské komunikace Vratimov je možné získat na webových stránkách www.ddmvratimov.cz a www.cdkvratimov.cz.

Srdečně zveme všechny děti a jejich rodiče!

Marcela Grácová

Aktualizováno (Neděle, 18 Září 2011 01:22)